<link rel="stylesheet" href="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/font-awesome/5.15.1/css/all.min.css" />
header-foto-blueelevation-office#3

“We werken als bureau samen met onze (internationale) opdrachtgevers om keer op keer grensverleggende resultaten te halen.”

Een digitaal product opgebouwd volgens de outside-in gedachte. Dat creëren wij met onze unieke aanpak & werkwijze. Responsive en flexibel. Voorzien van de best mogelijke gebruikerservaring. Volledig gericht op de doelgroep(en). Dit doen we door middel van een volledig op scrum gebaseerde werkwijze met een team van ervaren UX specialisten, developers en marketeers.

Onze visie

Een goede gebruikerservaring is dé succesfactor voor organisaties!

De digitale wereld verandert continu, met data en technologie in het middelpunt van de ontwikkelingen. Het digitale marketing kanaal is voor steeds meer organisaties een vitaal onderdeel van de waardeketen. Dat vraagt om onderbouwde strategische beslissingen. Keuzes gemaakt vanuit de zekerheid die data biedt en ook gebruikmakend van innovatieve technologie om die data te activeren. Alles gericht op de vergroting van waarde voor de klanten van onze opdrachtgevers in het digitale kanaal.

leadgeneratie

Wij ontwerpen en realiseren producten waar mensen gelukkig van worden zodat ze steeds beter en sneller autonoom hun beslissing nemen met de juiste informatie en zo hun ‘taak’ behalen met een positief gevoel.

Technologie geeft gebruikers steeds meer mogelijkheden om autonoom en sneller een beslissing te nemen. Internet en social media zorgt ervoor dat de keuze steeds groter is en de prijs, product en service makkelijk te vergelijken is. Ook de reputatie van een merk is eenvoudig te achterhalen. De klant is minder merktrouw en steeds meer in de ‘regie’. Een authentieke gebruikerservaring is essentieel voor elke organisatie.

Wij geloven dat de gebruikerservaring dé succesfactor is voor merken en organisaties. Een sterk merk creëert een belofte en verwachting aan de markt en wij maken in het klantcontact met een goede gebruikerservaring deze belofte waar. Door deze positieve gebruikerservaring, ofwel user experience, zijn merken waardevoller dan andere in het leven van de klant.

Onze missie

Gebruikerservaring centraal

De missie van BlueElevation is elke gebruiker een prettige gebruikerservaring te geven waardoor de gebruiker zich begrepen voelt en de overtuiging krijgt met de juiste partij een relatie aan te gaan. Door de gebruikerservaring centraal te stellen creëren we de basis voor een goede klantrelatie.

Onze kernwaarden

 • kernwaarde-zelfsturend

  Zelfsturend

  We staan in onze kracht

  Wij hebben ambitie en durven te kiezen. We zijn transparant, hebben onze processen op orde en optimaliseren deze continu. Mede hierdoor werken we goed en plezierig samen – zowel intern als met onze klanten.

  We delen inzichten en inspiratie, dagen elkaar uit, controleren elkaar en scherpen elkaar aan.

 • kernwaarde-creatief

  Creatief

  Empathisch en communicatief

  We hebben een groot empathisch vermogen waarmee we ons in je eindklant verplaatsen. We zijn nieuwsgierig, blijven ons verbazen en onderzoeken alles wat van belang is. We zien kansen en mogelijkheden.

  Met deze inzichten zorgen we ervoor dat jouw digitale kanalen de best mogelijke en onderscheidende ervaring bieden. Dit verrijkt het leven van jouw klanten en zorgt ervoor dat bedrijfsdoelstellingen zo effectief mogelijk worden behaald.

 • kernwaarde-innovatief

  Innovatief

  Altijd vooruit denken

  We kijken verder dan het heden met onze opdrachtgevers. We gaan samen het onbekende aan. Hierbij zijn we flexibel en werken we iteratief.

  We ontdekken kansen en mogelijkheden en weten deze te vertalen naar renderende oplossingen die bedrijven klaar maken voor de toekomst.

 • kernwaarde-greatplace

  Great place to work

  Groeien en thuisvoelen

  Een plek om te werken maar vooral om je thuis te voelen. Iedereen is welkom en we accepteren elkaars eigenaardigheden. We helpen elkaar in goede en slechte tijden. We werken op een eerlijke en vriendelijke wijze samen met collega’s, partners en opdrachtgevers en hebben respect voor elkaar.

  Zowel onze teamleden, klanten, als partners delen onze waarden en dragen hierdoor bij aan onze goede sfeer.

  Bekijk onze vacatures

 

orangevalleygroup-bundelenkrachten

Part of OrangeValley Group

BlueElevation is sinds juli 2022 onderdeel van OrangeValley Group. Samen met de agencies OrangeValley, BlueElevation, MetaDimensions, Brooklyn Media & Technology, OrangeValley Professionals én Aubergine IT hebben wij onze krachten gebundeld om zo de beste service te kunnen leveren. Elk bureau heeft zijn eigen specialisme, dit zorgt voor een krachtige en waardevolle samenwerking in het streven naar een full service data driven digital agency.

We hebben de ambitie om het beste full service data driven digital agency van Nederland te zijn. Daarnaast geven wij toptalent de ruimte om zich versneld te gaan ontwikkelen door middel van gepersonaliseerde plannen en onze Academy!

Bekijk hier de website

Cases waar we trots op zijn

We bestaan al meer dan 10 jaar en hebben ruime nationale en internationale ervaring met een veelheid aan projecten in diverse branches. Door onze visie creëren we grensverleggende gebruikerservaringen. We zijn trots op onze award winnende case en onze hoge notering in de Emerce 100.

volledige-breedte-kennismaken

Kennis maken met elkaar?

“Dankzij onze uitgebreide expertise hoeft u niet meerdere partners te managen en met elkaar te laten werken.”

Bel gerust: +31 (0)30 80 80 010
E-mail ons: info@blueelevation.nl