<link rel="stylesheet" href="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/font-awesome/5.15.1/css/all.min.css" />
header-foto-brillaptop
Dienst-development-corporate

Corporate website

gefocust op de beste merkbeleving. Hèt visitekaartje van wie je als bedrijf bent. Een sterk merk creëert een belofte en verwachting aan de markt en wij maken met het klantcontact op de corporate website een optimale gebruikerservaring die deze belofte waarmaakt. Door deze positieve gebruikerservaring, ofwel user experience, zijn bepaalde merken waardevoller dan andere in het leven van de klant.

Dienst-development-webapps

Webapps en webapplicaties

Een webapplicatie is een programma die beschikbaar is via het internet. Om er gebruik van te maken moet een gebruiker vaak inloggen. Het is vaak een maatwerkoplossing welke gebruikt wordt ter ondersteuning, of vervanging van een bedrijfsproces.

Cases waar we trots op zijn

We bestaan al meer dan 10 jaar en hebben ruime nationale en internationale ervaring met een veelheid aan projecten in diverse branches. Door onze visie creëren we grensverleggende gebruikerservaringen. We zijn trots op onze award winnende case en onze hoge notering in de Emerce 100.

Onze aanpak

 1. Inzicht

  Wij maken niet alleen mooie plaatjes of platformen op basis van de nieuwste bewezen technologieën. Vanuit inzicht in bedrijfsdoelstellingen en behoeftes ontwerpen of optimaliseren we de gebruikerservaring en bepalen we effectieve strategieën om de doelstelling van bedrijven te behalen en het merk relevant te maken in het leven van de doelgroep.

  1
 2. Strategie

  Met de inzichten uit stap 1 zijn we in staat om te kiezen voor de meest effectieve manier om de best mogelijk gebruikerservaring te realiseren en hiermee bedrijfsdoelstellingen te behalen.
  Lees meer

  2
 3. Data Driven design

  We vertalen de strategie naar een unieke online-ervaring. In het ontwerpproces waar het doel is om een ​​systeem te ontwerpen dat de gebruikers een geweldige ervaring biedt en waarmee wij optimaal de bedrijfsdoelstellingen behalen.
  Lees meer

  3
 4. Development

  Strategie en design naar wens? Dan staan onze developers klaar om de website, web app of e-commerce platform te realiseren. Wij realiseren niet alleen de voorkant van de website maar ook een overzichtelijke achterkant waar je gemakkelijk content en pagina’s kan beheren.

  Wat doen wij in de development fase:

  • Corporate website gefocust op de beste merkbeleving.
  • Werkenbij Website met een sterke employer branding.
  • Webapps en webapplicaties met de beste gebruikerservaring

  Lees meer

  4
 5. Optimalisatie en groei

  In deze fase hebben we het platform staan. Echter het gedrag van de doelgroep verandert continue, het is daarom belangrijk om ook na de realisatie van het platform te blijven optimaliseren. We verzamelen relevant data van klantgedrag, dit fungeert als feedback op het huidige ontwerp waar optimalisatie kansen liggen.
  Lees meer

  5
blok-kennismaking

Kennis maken met elkaar?

“Dankzij onze uitgebreide expertise hoeft u niet meerdere partners te managen en met elkaar te laten werken.”

Bel gerust: +31 (0)30 80 80 010
E-mail ons: info@blueelevation.nl