<link rel="stylesheet" href="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/font-awesome/5.15.1/css/all.min.css" />
header-foto-blueelevationoverleg-3

Investering in Dynamics NAV of 365 Business Central maximaal benutten?

Laat je verrassen. We gaan graag in gesprek. Dit geldt voor iedereen die de investering in Microsoft Dynamics NAV of 365 Business Central maximaal wil benutten, ongeacht soort branche, bedrijfsgrootte of bedrijfsmodel. Of het nu B2B, B2C, D2C of een hybride oplossing is, je bent op zoek naar een e-commerce oplossing die alles kan, van effectieve productpresentatie tot het verbinden van klanten met jouw merk. Goed nieuws! De koppelingen tussen Magento en Microsoft Dynamics NAV of 365 Business Central hebben wij al gemaakt. Wij zorgen ervoor dat jij binnen enkele dagen live kunt. 

Ja, ik wil graag in gesprek.

Dynamic-nav-magento#2

Naadloze integratie tussen Magento en Dynamics NAV of 365 Business Central.

Wij zorgen voor een betrouwbare integratie. De koppeling met Microsoft Dynamics NAV of 365 Business Central hebben we al gemaakt (ook als app in de cloud). Wel zo makkelijk. Geen risico’s en een garantie voor een snelle time-to-market. Alle cruciale (product) informatie uit Dynamics NAV of 365 Business Central direct beschikbaar. 

Snelle-time-to-market

Wij zorgen voor de juiste integraties, de koppeling hebben we al gemaakt. Een garantie voor een snelle time-to-market.

Eenvoudig voorraad- en databeheer

Realtime data van Dynamics NAV of 365 Business Central gebruiken. Alles op één plek, van sales tot inkoop. 

Eenvoudig kosten besparen

Meer doen met het zelfde aantal mensen, efficiënter werken en minder zaken dubbel opslaan. 

Volledig geïntegreerde B2C of B2B webshop.

Uiteraard leveren wij ook volledig geïntegreerde B2C of B2B webshop. Inclusief een betrouwbare en naadloze integratie met Microsoft Dynamics NAV of 365 Business Central. Zeer snelle time-to-market. Alle beschikbare interfaces, zoals de onderstaande standaard koppelingen, worden asynchroon gekoppeld. Dit betekend dat er een bulk update op bijvoorbeeld producten kan plaatsvinden zonder dat dit de actuele voorraad interface blokkeert. Hierdoor kunnen wij garanderen dat alle informatie, altijd up-to-date is.

Producten

Productinformatie, verkoopeenheden en prijzen realtime gekoppeld met de webshop. De dataverrijking is eenvoudig door te voeren in Magento. Ook het koppelen van PIM systemen is mogelijk voor zeer complete artikelinformatie.

Voorraad

Voor een hoge aflever garantie is het essentieel dat de voorraad in de webshop up-to-date is. Bepaal zelf welk magazijn wordt gekoppeld. Ook meerdere magazijnen mogelijk met de nieuwe multi inventory mogelijkheden binnen Magento!

Klanten

Klantgegevens aangemaakt in de webshop worden met de order meegestuurd. Handmatig invoeren is niet nodig. Eenmaal gekoppeld worden alle wijzigingen automatisch geüpdate. Ook de afleveradressen.

Orders

Orders vanuit de webshop worden automatisch verwerkt in Microsoft Dynamics NAV. Betaalreferenties worden gekoppeld. We zo makkelijk voor de financiële afdeling. Ook prijsregels en coupon acties kunnen wij naadloos verwerken.

Prijzen

Klantspecifieke (netto) prijzen en kortingen koppelen met de Magento webshop. Dit is mogelijk met onze ultramoderne B2B Business Booster, een zeer complete Magento 2 B2B webshop voorzien van de meest gebruikte functionaliteiten.

Contacten

Een eigen login voor alle contacten die gekoppeld zijn aan een debiteur, zo kunnen zij zelf bestellen binnen de webshop. Dit kan door uitbreiding van onze rechten en orderautorisaties binnen onze ultramoderne B2B Business Booster.


Maatwerk

Behoefte aan maatwerk of custom velden? Deze zijn door onze mapping tables eenvoudig te koppelen aan de webshop. De data interpretatie vindt plaats in Magento. Door de open source architectuur is dit vaak eenvoudig en snel te ontwikkelen.

Ultramoderne Magento 2 B2C of B2B e-commerce oplossing.

Magento 2 biedt veel kansen. Het platform is krachtig en biedt de perfecte basis voor online groei. Naast goede mogelijkheden voor SEO optimalisatie is Magento 2 snel, schaalbaar en uitermate veilig. Met onze bewezen aanpak leveren wij binnen een korte tijd een ultramoderne e-commerce oplossing. Ook mogelijk als headless oplossing in combinatie met een Progressive Web App (PWA).

Geoptimaliseerd voor vindbaarheid (SEO), conversies en performance. Voorzien van de best mogelijke gebruikerservaring. Alles voor een fantastische customer experience. 

Waarom onze Magento 2 e-commerce oplossing?

  • Korte time-to-market
  • Geen risico, zeer veel koppelingen “op de plank”
  • Oplossingen voor B2C, B2B en D2C
  • B2B Business Booster (zeer complete B2B webshop)

Download productsheet.

magento#2

Wij behoren tot de absolute top van Magento bureaus binnen de Benelux. 

BlueElevation is een Hypernode Certified Magento Agency. Erkenning voor het leveren van zeer hoge kwaliteit, hiermee behoren wij tot de absolute top van Magento bureaus binnen Nederland en België.

“Wij creëren digitale producten die intuïtief en boeiend zijn, maar ook de best mogelijke gebruikerservaring bieden. Digitale producten die klaar zijn voor de toekomst.”

Onze missie is het creëren van een betere toekomst voor organisaties en klanten. Een wereld vol gelukkige klanten. Dit bereiken we door de customer experience en de performance de meest belangrijke innovatie inspanningen te maken. Wij helpen organisaties klantgericht te innoveren.

Bekijk hier onze aanpak.

DNA_DEF6

Of stuur een bericht. Dan bellen we jou ook.

Wil je meer weten, kennismaken of een demo plannen? Wij staan voor je klaar!
Uiteraard kan je ons ook direct bellen.
Tel: 030 – 808 00 10