<link rel="stylesheet" href="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/font-awesome/5.15.1/css/all.min.css" />
header-foto-blueelevationoverleg

Magento koppelingen en integraties

Betrouwbare integratie en koppelingen met bestaande systemen is cruciaal voor online succes. Ongeacht de branche, bedrijfsgrootte of bedrijfsmodel. Of het nu B2B, B2C, D2C of een hybride oplossing is, betrouwbare synchronisatie van data is essentieel.

Magento integreert met alle gangbare systemen. Van productinformatie, leverinformatie en bestelgegevens tot facturen, offertes en voorraden. Alles wordt correct en consistent weergegeven. Zo koppelen wij aan ERP, PIM, CRM, boekhoudsystemen en verzendpartijen (PostNL, DPD, UPS, etc.), betalingsproviders en WMS.

Als echte Magento e-commerce specialist hebben wij al veel van deze koppelingen gemaakt om de data betrouwbaar te synchroniseren. Wel zo makkelijk en een garantie voor een snelle time-to-market.

Waarom BlueElevation? 

 • Korte time-to-market (snel live met de gewenste koppelingen)
 • Wij weten wat werkt. 10 jaar ervaring en 500+ projecten
 • Geen risico’s. De meeste koppelingen zijn al gemaakt
 • Integratie met vrijwel alle systemen (ERP, PIM etc.)
 • Dé partner voor online groei! Meer bezoek, klanten en omzet

Meer weten? We gaan graag in gesprek

 

B2B Suite

Magento 2 Koppelingen en Integraties

De meeste koppelingen hebben we al gemaakt. Geen risico’s en een garantie voor een snelle time-to-market. Onderstaand een aantal voorbeelden van koppelingen en integraties met Magento die we de afgelopen tijd hebben gerealiseerd.

B2C | B2B | D2C e-commerce

Een effectief en innovatief product. Dat creëren wij met onze B2C, B2B en D2C Magento 2 e-commerce oplossingen. Gericht op performance. Volledig gericht op de doelgroep(en). Altijd de juiste koppelingen en systeemintegraties. Voorzien van de best mogelijke gebruikerservaring.

 


magento#2

B2C e-commerce oplossingen

Wij leveren ultramoderne Magento 2 B2C e-commerce oplossingen. Ook mogelijk als headless oplossing in combinatie met een progressive web app (PWA). Onze B2C webshops zijn gemaakt vanuit de outside-in gedachte. Volledig gericht op de doelgroep(en) en voorzien van de best mogelijke gebruikerservaring. Verder supersnel en met een custom design dat past bij jouw organisatie en merk. Uiteraard volledig responsive.

Standaard al voorzien van de meest gebruikte B2C functionaliteiten en uiteraard een zeer snelle en korte bestelstraat. 


Waarom BlueElevation? 

 • Ultra moderne webshop met een korte time-to-market
 • Ook als headless oplossing i.c.m. een PWA
 • Koppelingen en integratie met vrijwel alle systemen
 • De best mogelijke gebruikerservaring voor jouw (potentiële) klanten
 • Geoptimaliseerd voor vindbaarheid (SEO), conversies en performance

Bekijk hier onze aanpak


B2B e-commerce oplossing

Wij leveren een ultramoderne Magento 2 B2B e-commerce oplossing. Onze B2B Business Booster. Een ultramoderne Magento 2 webshop met EXTRA functionaliteiten voor B2B. In de basis goed ingericht op de behoefte van jouw (potentiële) klanten. Door ons voorzien van de meest gebruikte B2B functionaliteiten met een maatwerk design.

Met onze bewezen aanpak leveren wij binnen een korte tijd een ultramoderne e-commerce oplossing. Ook mogelijk als headless oplossing in combinatie met een Progressive Web App (PWA). Voorzien van de best mogelijke gebruikerservaring. Alles voor een fantastische customer experience.

Als echte Magento e-commerce specialist hebben wij al veel koppelingen gemaakt om de data betrouwbaar te synchroniseren. Wel zo makkelijk en een garantie voor een snelle time-to-market.

Waarom onze B2B Business Booster? 

 • Korte time-to-market (wij zorgen voor een snelle go-live)
 • Ook als headless oplossing i.c.m. een PWA
 • Kostenbesparing door efficiëntieslag in- en verkoopproces
 • Integratie met vrijwel alle systemen (ERP, PIM etc.)
 • De best mogelijke gebruikerservaring voor jouw (potentiële) klanten
 • Geoptimaliseerd voor vindbaarheid (SEO), conversies en performance

Download productsheet

koppeling-magento

Wij behoren tot de absolute top van Magento bureaus binnen de Benelux. 

BlueElevation is een Hypernode Certified Magento Agency. Erkenning voor het leveren van zeer hoge kwaliteit, hiermee behoren wij tot de absolute top van Magento bureaus binnen Nederland en België.

“Wij creëren digitale producten die intuïtief en boeiend zijn, maar ook de best mogelijke gebruikerservaring bieden. Digitale producten die klaar zijn voor de toekomst.”

Onze missie is het creëren van een betere toekomst voor organisaties en klanten. Een wereld vol gelukkige klanten. Dit bereiken we door de customer experience en de performance de meest belangrijke innovatie inspanningen te maken. Wij helpen organisaties klantgericht te innoveren.

Lees hier meer over ons Bekijk onze cases

DNA_DEF6

Of stuur een bericht. Dan bellen we jou ook.

Wil je meer weten, kennismaken of een demo plannen? Wij staan voor je klaar!
Uiteraard kan je ons ook direct bellen.
Tel: 030 – 808 00 10