<link rel="stylesheet" href="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/font-awesome/5.15.1/css/all.min.css" />
header-foto-blueelevation-ecommerce#1
Ecommerce-B2B

B2B

Groeien met e-commerce? Samen maken we jouw online processen leuker, makkelijker en effectiever. Voor je bedrijf, je medewerkers én je klanten..

Meer weten

Ecommerce-B2C

B2C

Tijd om jouw e-commerce webshop naar een hoger niveau te brengen? We stemmen de customer journey en je bedrijfsprocessen volledig op elkaar af.

Meer weten

Ecommerce-D2C

D2C

Direct leveren aan de consument? Wij denken met je mee over het juiste verkoopplatform, optimale klantbeleving en adviseren over kanaalconflicten met je bestaande business.

Ecommerce-geoptimaliseerd

Onze e-commerce platformen

Jouw doelstellingen bepalen de roadmap naar succes. We ontwikkelen platformen die passen bij jouw wensen, behoeften en budget. Of dit nou Magento of WooCommerce is, voor elke oplossing hebben we een specialist aan boord.

Onze systemen zijn open source. Daardoor zijn we flexibel en kunnen we het platform optimaal laten aansluiten op jouw bedrijfsdoelstellingen en de specifieke behoefte van jouw klant.

logo-woocommerce-platform

Op zoek naar een betaalbaar en gebruiksvriendelijk platform voor je webshop? WooCommerce heeft oneindig veel mogelijkheden en is gemakkelijk te koppelen aan je Wordpress website.

logo-magento-platform

Heb je een platform nodig dat schaalbaar is, met meerdere koppelingen en extensies?
Magento is onze go-to voor het bouwen van zwaardere e-commerce platforms.

logo-headless-platform

Met onze headless e-commerce software kunnen we jouw klant de beste gebruikerservaring bieden. Van app-achtige functionaliteiten tot snellere laadtijden van je website.

Integreer je webshop met ERP, WMS en PIM

Het slim inzetten van de juiste koppelingen bespaart een hoop tijd en geld. Onze koppeling zijn bewezen succesvol en snel live.

Wij kunnen je website integreren met:

  • Verkoopkanalen als Bol.com, Amazon en Google Shopping
  • ERP systemen als Exact Online en Microsoft Dynamics NAV
  • Headless oplossingen in combinatie met een PWA
  • Systemen als PIM en WMS

Benieuwd naar hoe we deze functionaliteiten optimaal voor jouw bedrijf kunnen inzetten? Met advies en begeleiding van onze specialisten zorgen we samen voor betrouwbaarheid en efficiëntie in je bedrijf.

Intergratie-koppelingen#1

Cases waar we trots op zijn

We bestaan al meer dan 10 jaar en hebben ruime nationale en internationale ervaring met een veelheid aan projecten in diverse branches. Door onze visie creëren we grensverleggende gebruikerservaringen. We zijn trots op onze award winnende case en onze hoge notering in de Emerce 100.

volledige-breedte-kennismaken

Kennis maken met elkaar?

“Dankzij onze uitgebreide expertise hoeft u niet meerdere partners te managen en met elkaar te laten werken.”

Bel gerust: +31 (0)30 80 80 010
E-mail ons: info@blueelevation.nl