<link rel="stylesheet" href="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/font-awesome/5.15.1/css/all.min.css" />

Klantvraag

De vorige website voldeed niet aan de groeiende wensen van Medicura. Om de grote ambities waar te maken moest Medicura naar een robuuster e-commerce systeem met meer groei mogelijkheden.

Met het bouwen van een nieuwe website met de customer journey in gedachten en een online marketingstrategie voor de activatie werd er een goede oplossing gevonden voor deze uitdagingen.

header-foto-blueelevation-teamwork#3

Onze oplossing

Vanuit onze online strategy waar alle belangrijke KPI’s zijn vastgelegd begint het met een doelgroep onderzoek en een customer journey. Daarna bouwde wij de wireframes en het design.

Gebruikers moeten alles gemakkelijk kunnen vinden en bestellen, maar die eis geldt ook voor de medewerkers van Medicura. Medewerkers moeten nieuwe producten gemakkelijk kunnen toevoegen, de webshop moest dan ook gekoppeld worden met Microsoft Dynamics Navision.

Resultaat

Behalve een nieuwe website kwam er dus ook een online marketingstrategie met als doel om groei te realiseren. Na de oplevering wordt de website steeds verder geoptimaliseerd om beter aan te sluiten op de doelgroepen en doelstellingen van Medicura. 

Meer Cases

volledige-breedte-kennismaken

Kennis maken met elkaar?

“Dankzij onze uitgebreide expertise hoeft u niet meerdere partners te managen en met elkaar te laten werken.”

Bel gerust: +31 (0)30 80 80 010
E-mail ons: info@blueelevation.nl