<link rel="stylesheet" href="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/font-awesome/5.15.1/css/all.min.css" />
afbeelding-blueelevation#8

WooCommerce webshops

WooCommerce staat garant voor flexibiliteit, snelheid en efficiëntie.

 Uitermate geschikt voor B2C en B2B organisaties. Klaar voor de toekomst.
Daarom ook voor ons. Wij zijn WordPress/WooCommerce specialist.

Wij vertellen je graag waarom WooCommerce ook voor jou de ideale oplossing is. 

Waarom BlueElevation?

 • Customer Experience altijd als uitgangspunt

 • In-house usability- en biometrisch lab
 • Wij weten wat werkt. 500+ projecten

 • Minimale risico’s. Wij werken Scrum
BlueElevation wave

Waarom BlueElevation?

 • Customer Experience altijd als uitgangspunt

 • In-house usability- en biometrisch lab
 • Wij weten wat werkt. 500+ projecten

 • Minimale risico’s. Wij werken Scrum

Waarom WooCommerce?

WooCommerce is WordPress. Eigenlijk een plugin die speciaal is ontwikkeld voor WordPress. WordPress staat bekend als een zeer gebruiksvriendelijk CMS en met deze gedachte is ook WooCommerce ontwikkeld. WooCommerce heeft het grootste e-commerce marktaandeel. Gebruikers zijn zeer tevreden over de gebruiksvriendelijkheid maar ook over de mogelijkheden. Zo zijn er veel plugins beschikbaar die je kunt installeren. 

WordPress en daarmee WooCommers is gebouwd voor flexibiliteit. Naast een goede performance is het uitermate veilig. Daarnaast is het ook goed te optimaliseren voor SEO, vindbaarheid is immers erg belangrijk.

WooCommerce biedt BlueElevation ongekende flexibiliteit om ultramoderne e-commerce oplossingen te creëren voor B2C en B2B organisaties. Van eigen innovaties tot complexe koppelingen en systeemintegraties. 

Met onze bewezen aanpak leveren wij binnen een korte tijd een ultramoderne WooCommerce e-commerce oplossing. Voor B2C of B2B doeleinden. Ook mogelijk als headless oplossing in combinatie met een Progressive Web App (PWA). Voorzien van de best mogelijke gebruikerservaring. Alles voor een fantastische customer experience. 

Waarom WooCommerce?

 • Relatief lage ontwikkelkosten 
 • Veel standaard mogelijkheden
 • Ook als headless oplossing i.c.m. een PWA
 • Integratie met vrijwel alle systemen (ERP, PIM etc.)
 • De best mogelijke gebruikerservaring voor jouw (potentiële)klanten 
 • Geoptimaliseerd voor vindbaarheid (SEO), conversies en performance

Meer weten? We graag graag in gesprek.

woocommerce
Koppelingen-woocommerce

WooCommerce koppelingen

Betrouwbare integratie en koppelingen met bestaande systemen is cruciaal voor online succes. Betrouwbare synchronisatie van data is essentieel. WooCommerce integreert met alle gangbare systemen. Zo koppelen wij aan ERP, PIM, CRM, boekhoudsystemen en verzendpartijen (PostNL, DPD, UPS, etc.), betalingsproviders en WMS. Maar ook verkoopkanalen (Amazon, Bol.com etc.). En de meeste koppelingen hebben wij al gemaakt. Wel zo makkelijk en een garantie voor een snelle time-to-market. Ook ontwikkelen wij maatwerk plugins. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. 

Meer over onze Dynamics NAV | 365 koppeling.

Onze unieke aanpak.

Samen doorlopen we 6 stappen.
Uiteraard worden de specifieke elementen afgestemd op jouw wensen, behoeften en doelstellingen.  

Een geïntegreerde aanpak voor de beste merkbeleving en gebruikerservaring.
Wij creëren ultramoderne Magento webshops.

1. Preparation

Vaststellen wensen & eisen, doelen en meetbare KPI’s. Doorvertaling naar functies binnen het digitale product. Datakwaliteit 0-meting van Google Analytics en voorbereiding (technische)SEO- migratie.

image

2. Architecture

Uitwerking van technische architectuur. We kijken naar de huidige systemen en de gewenste systemen. We werken een plan uit voor de systeemintegraties. Door een goede integratie, bereik we een maximaal  resultaat.

image

3. Persona’s & doelgroep(en)

Uitgangspunt is Customer Experience. De ultieme gebruikerservaring. We brengen de behoeften en het zoekgedrag van de doelgroep(en) in kaart. Wij denken in persona’s en klantreizen. Alles gericht op de eindgebruiker.

image

4. Customer Experience & User Interface Design

Ontwerpen van de UX & UI designs. Doorvertaling van merk en huisstijl. Uitwerking van de specifieke lay-out van de belangrijkste pagina’s. Volledig gericht op customer experience, het bieden van de best mogelijke gebruikerservaring.

image

5. Development

Ontwikkeling en testen van het digitale product en systeemintegraties. We werken scrum in tweewekelijkse sprints. Door onze agile manier van werken leveren we snel businesswaarde voor onze klanten en zijn er minimale risico’s.

image

6. Optimisation & Refinement

Van customer experience optimalisatie en digital marketing tot het continu verbeteren van het digitale product. Vanuit data, usability- en biometrisch onderzoek. Altijd focus op performance en de best mogelijke gebruikerservaring.

image

Meer weten over WooCommerce of onze aanpak?

Wacht dan niet langer en neem direct contact op. We gaan graag in gesprek!

Wij weten wat werkt. 500+ projecten.

10 jaar kennis en ervaring.

RTL Nederland | Videoland
Mediq
Alflora
Movares

Wij behoren tot de absolute top van WooCommerce bureaus binnen de Benelux. 

BlueElevation is een Full Service Agency. Wij hebben een geïntegreerde aanpak voor de beste merkbeleving en gebruikerservaring. Alles gericht op het continu verbeteren van onze digitale producten.

“Wij creëren digitale producten die intuïtief en boeiend zijn, maar ook de best mogelijke gebruikerservaring bieden. Digitale producten die klaar zijn voor de toekomst.”

Onze missie is het creëren van een betere toekomst voor organisaties en klanten. Een wereld vol gelukkige klanten. Dit bereiken we door de customer experience en de performance de meest belangrijke innovatie inspanningen te maken. Wij helpen organisaties klantgericht te innoveren.

DNA_DEF6

Vrijblijvend in gesprek? Laat ons jou bellen. Wel zo makkelijk.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen jou. Binnen 2 uur*. Gegarandeerd.

*op werkdagen tussen 9.00 en 18.00.