<link rel="stylesheet" href="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/font-awesome/5.15.1/css/all.min.css" />
Header-Homepage

WooCommerce koppeling Dynamics NAV of 365 Business Central

Betrouwbare koppeling tussen WooCommerce en Dynamics NAV of 365 Business Central.

Geen risico’s. De koppeling hebben we al gemaakt.
Garantie voor een snelle-time-to-market.

Nieuwsgierig? Let’s talk!

Waarom BlueElevation?

 • Customer Experience altijd als uitgangspunt

 • In-house usability- en biometrisch lab
 • Wij weten wat werkt. 500+ projecten

 • Minimale risico’s. Wij werken Scrum
BlueElevation wave

Waarom BlueElevation?

 • Customer Experience altijd als uitgangspunt

 • In-house usability- en biometrisch lab
 • Wij weten wat werkt. 500+ projecten

 • Minimale risico’s. Wij werken Scrum

Investering in Dynamics NAV of 365 Business Central maximaal benutten?

Laat je verrassen. We gaan graag in gesprek. Dit geldt voor iedereen die de investering in Microsoft Dynamics NAV of 365 Business Central maximaal wil benutten, ongeacht soort branche, bedrijfsgrootte of bedrijfsmodel. Of het nu B2B, B2C, D2C of een hybride oplossing is, je bent op zoek naar een e-commerce oplossing die alles kan, van effectieve productpresentatie tot het verbinden van klanten met jouw merk. Goed nieuws! De koppelingen tussen WooCommerce en Microsoft Dynamics NAV of 365 Business Central hebben wij al gemaakt. Wij zorgen ervoor dat jij binnen enkele dagen live kunt. 

Ja, ik wil graag in gesprek.

koppeling-microsoft-NAV-woocommerce

Naadloze integratie tussen WooCommerce en Dynamics NAV of 365 Business Central.

Wij zorgen voor een betrouwbare integratie. De koppeling met Microsoft Dynamics NAV of 365 Business Central hebben we al gemaakt (ook als app in de cloud). Wel zo makkelijk. Geen risico’s en een garantie voor een snelle time-to-market. Alle cruciale (product) informatie uit Dynamics NAV of 365 Business Central direct beschikbaar. 

Snelle-time-to-market

Wij zorgen voor de juiste integraties, de koppeling hebben we al gemaakt. Een garantie voor een snelle time-to-market.

Eenvoudig voorraad- en databeheer

Realtime data van Dynamics NAV of 365 Business Central gebruiken. Alles op één plek, van sales tot inkoop. 

Eenvoudig kosten besparen

Meer doen met het zelfde aantal mensen, efficiënter werken en minder zaken dubbel opslaan. 

Volledig geïntegreerde B2C of B2B webshop.

Uiteraard leveren wij ook volledig geïntegreerde B2C of B2B webshop. Inclusief een betrouwbare en naadloze integratie met Microsoft Dynamics NAV of 365 Business Central. Zeer snelle time-to-market. Alle beschikbare interfaces, zoals de onderstaande standaard koppelingen, worden asynchroon gekoppeld. Dit betekend dat er een bulk update op bijvoorbeeld producten kan plaatsvinden zonder dat dit de actuele voorraad interface blokkeert. Hierdoor kunnen wij garanderen dat alle informatie, altijd up-to-date is.

Producten

Productinformatie, verkoopeenheden en prijzen realtime gekoppeld met de webshop. De dataverrijking is eenvoudig door te voeren in WooCommerce. Ook het koppelen van PIM systemen is mogelijk voor zeer complete artikelinformatie.

Voorraad

Voor een hoge aflever garantie is het essentieel dat de voorraad in de webshop up-to-date is. Bepaal zelf welk magazijn wordt gekoppeld. Ook meerdere magazijnen mogelijk met de nieuwe multi inventory mogelijkheden binnen WooCommerce!

Klanten

Klantgegevens aangemaakt in de webshop worden met de order meegestuurd. Handmatig invoeren is niet nodig. Eenmaal gekoppeld worden alle wijzigingen automatisch geüpdate. Ook de afleveradressen.

Orders

Orders vanuit de webshop worden automatisch verwerkt in Microsoft Dynamics NAV. Betaalreferenties worden gekoppeld. We zo makkelijk voor de financiële afdeling. Ook prijsregels en coupon acties kunnen wij naadloos verwerken.

Prijzen

Klantspecifieke (netto) prijzen en kortingen koppelen met de WooCommerce webshop. Dit is mogelijk met onze ultramoderne e-commerce oplossing. Een zeer complete WooCommerce B2B webshop voorzien van de meest gebruikte functionaliteiten.

Contacten

Een eigen login voor alle contacten die gekoppeld zijn aan een debiteur, zo kunnen zij zelf bestellen binnen de webshop. Dit kan door uitbreiding van onze rechten en orderautorisaties binnen onze ultramoderne B2B e-commerce oplossing.

Maatwerk

Behoefte aan maatwerk of custom velden? Deze zijn door onze mapping tables eenvoudig te koppelen aan de webshop. De data interpretatie vindt plaats in WooCommerce. Door de open source architectuur is dit vaak eenvoudig en snel te ontwikkelen.

Ultramoderne WooCommerce B2C of B2B e-commerce oplossing.

WooCommerce biedt veel kansen. Het platform is zeer gebruiksvriendelijk en biedt de perfecte basis voor online groei. Naast goede mogelijkheden voor SEO optimalisatie is WooCommerce snel, schaalbaar en uitermate veilig. Met onze bewezen aanpak leveren wij binnen een korte tijd een ultramoderne e-commerce oplossing. Ook mogelijk als headless oplossing in combinatie met een Progressive Web App (PWA).

Geoptimaliseerd voor vindbaarheid (SEO), conversies en performance. Voorzien van de best mogelijke gebruikerservaring. Alles voor een fantastische customer experience. 

Waarom onze WooCommerce e-commerce oplossing?

 • Korte time-to-market
 • Geen risico, zeer veel koppelingen “op de plank”
 • Oplossingen voor B2C, B2B en D2C
 • Betaalbaar en schaalbaar

Meer weten? We vertellen je graag meer.

woocommerce

Wij weten wat werkt. 500+ projecten.

10 jaar kennis en ervaring.

RTL Nederland | Videoland
Mediq
Alflora
Movares

Wij behoren tot de absolute top van bureaus binnen de Benelux. 

BlueElevation is een Full Service Agency. Wij hebben een geïntegreerde aanpak voor de beste merkbeleving en gebruikerservaring. Alles gericht op het continu verbeteren van onze digitale producten en de samenwerking met onze klanten.

“Wij creëren digitale producten die intuïtief en boeiend zijn, maar ook de best mogelijke gebruikerservaring bieden. Digitale producten die klaar zijn voor de toekomst.”

Onze missie is het creëren van een betere toekomst voor organisaties en klanten. Een wereld vol gelukkige klanten. Dit bereiken we door de customer experience en de performance de meest belangrijke innovatie inspanningen te maken. Wij helpen organisaties klantgericht te innoveren.

Bekijk hier onze aanpak.

DNA_DEF6

Vrijblijvend in gesprek? Laat ons jou bellen. Wel zo makkelijk.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen jou. Binnen 2 uur*. Gegarandeerd.

*op werkdagen tussen 9.00 en 18.00.

Of stuur een bericht. Dan bellen we jou ook.

Wil je meer weten, kennismaken of een demo plannen? Wij staan voor je klaar!
Uiteraard kan je ons ook direct bellen.
Tel: 030 – 808 00 10