afbeelding-blueelevation#10

E-commerce oplossingen

Ultramoderne en effectieve e-commerce oplossingen.

Een effectief en innovatief product. Gericht op performance. Volledig gericht op de doelgroep(en).
Altijd de juiste koppelingen en systeemintegraties. Voorzien van de best mogelijke gebruikerservaring.

Ben jij klaar voor de toekomst? Let’s talk!

Waarom BlueElevation?

  • Customer Experience altijd als uitgangspunt

  • In-house usability- en biometrisch lab
  • Wij weten wat werkt. 500+ projecten

  • Minimale risico’s. Wij werken scrum
BlueElevation wave

Waarom BlueElevation?

  • Customer Experience altijd als uitgangspunt

  • In-house usability- en biometrisch lab
  • Wij weten wat werkt. 500+ projecten

  • Minimale risico’s. Wij werken scrum

E-commerce oplossingen.

Een effectief en innovatief product. Dat creëren wij met onze B2C, B2B, D2C e-commerce oplossingen. Gericht op performance. Volledig gericht op de doelgroep(en). Altijd de juiste koppelingen en systeemintegraties. Voorzien van de best mogelijke gebruikerservaring.

Magento2

Dit e-commerce platform ondersteunt volledig responsive webdesign. Ook is de combinatie headless Magento2 met een PWA mogelijk. Supersnel en zeer gebruiksvriendelijk. Alles gericht op de best mogelijke gebruikerservaring. Ook is de interface voor jou als klant zeer gebruiksvriendelijk, zo is het aanmaken of aanpassen van een product kinderspel door de sterk verbeterde layout. Magento2 heeft een uitstekende performance, de snelheid is erg goed en er zijn veel mogelijkheden voor SEO optimalisatie.

B2C | B2B | D2C e-commerce

Wij zijn specialist in het creëren van zeer gebruiksvriendelijke e-commerce oplossingen. Of het nu een B2C, B2B of D2C e-commerce oplossing is, wij zorgen voor de best mogelijke gebruikerservaring. Een zeer flexibele oplossing, klaar voor de toekomst, is een headless e-commerce oplossing. Zo zijn we niet afhankelijk van eventuele beperkingen van Magento2 in het design. Wij denken in persona’s en klantreizen, customer experience is het uitgangspunt voor het creëren van jouw e-commerce oplossing.

Magento2 B2B suite

Wij hebben een B2B suite ontwikkeld. In de basis heeft Magento2 goede ecommerce functionaliteiten. Wij hebben hier een groot aantal functionaliteiten en koppelingen aan toegevoegd. Met onze B2B suite ben jij klaar voor de toekomst. Daarnaast is de B2B suite als headless oplossing realiseerbaar. Ook als PWA. Een compleet pakket aan functionaliteiten die jouw leven makkelijker maken, maar ook die van jouw (potentiële) klanten. Snel en flexibel. Zeer gebruiksvriendelijkheid en gericht op performance!

E-commerce Dynamics NAV

Wij zijn expert op het gebied van e-commerce voor Microsoft Dynamics NAV. Geavanceerde mogelijkheden waarbij we gebruik maken van de integrale data- en bedrijfslogica van Microsoft Dynamics NAV. Een groot voordeel is dat de data realtime wordt ingeladen, altijd de juiste informatie beschikbaar voor jou en je (potentiële)klanten. We praten graag verder over de mogelijkheden van een e-commerce oplossing voor Microsoft Dynamics NAV, ook in combinatie met een headless oplossing en/of PWA.

E-commerce Dynamics 365

Wij zijn expert in realisatie van een e-commerce oplossing voor jouw cloudgebaseerde Microsoft Dynamics 365 ERP. Wij creëren een innovatief digitaal product waarbij we de gebruikerservaring en het Microsoft Dynamics 365 ERP als uitgangspunt nemen. Wij zorgen voor de juiste integraties, de koppelingen hebben we al gemaakt. Alle cruciale (product) informatie uit de Dynamics 365 ERP direct beschikbaar binnen de e-commerce oplossing. Uiteraard ook mogelijk in combinatie met een headless oplossing en/of PWA.

E-commerce koppelingen

Geavanceerde koppelingen, dat is waar wij goed in zijn. We kijken naar de huidige systemen en de gewenste systemen. We werken een plan uit voor de systeemintegraties. Door een goede integratie bereiken we een maximale resultaat. Wij maken koppelingen en integraties tussen vrijwel ieder kassasysteem, ERP (Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics 365, Exact, SAP en meer), administratie of CRM- systeem. Maar ook OCI- koppelingen. Zo bespaar jij op bedrijfsprocessen die normaal veel tijd kosten.

Wil jij ook een innovatieve e-commerce oplossing?

Wacht dan niet langer en neem direct contact op. We gaan graag in gesprek!

Wij weten wat werkt. 500+ projecten.

10 jaar kennis en ervaring.

RTL Nederland | Videoland
Mediq
Alflora
Movares
Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Wij zorgen ervoor dat jij op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen.
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.