<link rel="stylesheet" href="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/font-awesome/5.15.1/css/all.min.css" />
header-foto-blueelevation-optimalisatie

Data driven

Dit doen we door zowel onsite- als offsite verbeteringen door te voeren. Ook platform optimalisaties doen we datagedreven met data uit de analytics omgeving en/of usability- en biometrisch onderzoek. Concrete data gedreven adviezen waar je echt iets mee kan gevoed door de bedrijfsdoelstellingen en digitale strategie.

illustratie-visie
BlueElevation-abeelding-overleg-l

Relevanter maken

BlueElevation denkt niet alleen mee op het gebied van data driven design, maar geeft ook advies over wat de volgende stap is naar betere performance en klantervaring. Met onze data driven optimalisatie en groei aanpak behalen we resultaat door de conversie en klantloyaliteit te verhogen. Met digital marketing genereren we meer relevante traffic naar de website. Dit doen we o.a. door de inzet van online marketing als SEO, Google Ads, social advertising en marketing automation (leadgeneratie).

Onze optimalisatie en groei diensten:

 • Dienst-Strategie-KPI

  Conversie optimalisatie

  Inzoomen

  Wil je weten of een belangrijke pagina beter scoort met een aanpassing of redesign? Met een A/B testing traject kunnen wij meten of een aanpassing beter of juist slechter scoort. Het begint met een hypothese en daarna bereken wij hoe lang de A/B test moet draaien. Samen kijken wij welke hypotheses de grootste impact kunnen hebben met de minste effort.

 • Dienst-Strategie-usability

  MetaDimensions

  Alle kennis op één plek

  MetaDimensions is een cloudbase omgeving voor kennisborging en ondersteunt opdrachtgevers, zowel nationaal als internationaal, bij het volledige testproces van idee tot experiment. Het vergroot de CRO kennis in de organisatie en ondersteunt het CRO proces om kostbare tijd te besparen op alle mogelijke terreinen.

 • Dienst-Strategie-doelgroep-journey

  Customer journey orchestration

  Klantenreis

  Nadat de customer journey in kaart is gebracht (mapping) kijken we naar hoe de ideale klantreis voor de doelgroep eruitziet. Een door de klant gewaardeerde reis, is het resultaat van ‘customer journey orchestration’. Kanalen en touchpoints dienen optimaal met elkaar in harmonie te spelen.

 • Dienst-Strategie-UX

  Usability- en biometrisch onderzoek

  Onderzoeken

  Dit is uitgebreid usability onderzoek, alle middelen worden ingezet; eye-tracking, facial expressions, skin response, think aloud en afsluitend een interview, om dieper in te gaan op de gebruikerservaring en verwachtingen van de doelgroep. De inzichten vertalen we naar concrete verbetervoorstellen aan de hand van business potentie. Ook is het mogelijk om kwalitatief usability onderzoek uit te voeren. Dit vindt plaats in ons in-house biometrisch usability lab. Dit onderzoek wordt verzorgd door een CXO specialist en uitgevoerd door een aantal respondenten uit de doelgroep. Je krijgt direct feedback van echte gebruikers over hun grootste struikelblokken en kansen tot verbetering. Zeer waardevolle inzichten om de customer experience verder te verbeteren.

 • Dienst-Strategie-digitalmarketing

  Digital marketing

  Bereik vergroten

  Naast onsite optimalisatie zetten we ook offsite data driven digital marketing in om te groeien. We ontwikkelen een digital marketing strategie waarmee we zo effectief en efficiënt mogelijk de business doelstellingen gaan realiseren. Kanalen die we hiervoor inzetten zijn o.a. zoekmachine optimalisatie (SEO), Google Ads, social advertising en Marketplaces. Onze marketing diensten zijn vanzelfsprekend compliant en transparant, het is ook mogelijk om een dashboard te ontwikkelen zodat de performance real-time inzichtelijk is.

 • Dienst-Strategie-UX

  Marketing automation & leadgeneratie

  Doelgericht & efficiënt

  Steeds meer bedrijven zetten marketing automation in om hun klanten, prospects, leads en volgers gerichter en met meer structuur te bereiken. We ontwikkelen een data gedreven marketing automation strategie op basis van de bedrijfsdoelstellingen en zorgen dat we de dialoog met de doelgroep verbeteren en waar mogelijk automatiseren. Waar nodig zorgen we dat marketing en sales zijn geïntegreerd en als één team opereren. We richten processen in om leads te kwalificeren en op te volgen en resultaten meetbaar te maken.

 • Dienst development

  E-mail marketing

  Juiste content

  Communiceren met de doelgroep kan via meerdere communicatiekanalen. Met een gerichte e-mail marketing strategie informeren we de doelgroep in alle fasen van de customer journey. Waar mogelijk integreren we e-mail marketing als onderdeel van de marketing automation strategie en ontwikkelen we een e-mail template die past bij je beeldmerk.

blok-kennismaking

Kennis maken met elkaar?

“Dankzij onze uitgebreide expertise hoeft u niet meerdere partners te managen en met elkaar te laten werken.”

Bel gerust: +31 (0)30 80 80 010
E-mail ons: info@blueelevation.nl