<link rel="stylesheet" href="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/font-awesome/5.15.1/css/all.min.css" />

We hebben weer een plugin vrijgegeven voor het gebruik op elke WordPress website. De plugin is als OpenSource plugin beschikbaar voor alle gebruikers van WordPress. Uiteraard krijgen opdrachtgevers van 42functions de laatste en verder geoptimaliseerde plugin maar de vrijgegeven plugin is zeker de moeite waard.

Het gebruik van social media is onderdeel geworden van ons dagelijkse leven. We delen alles met elkaar van gebeurtenissen tot aankopen.Door eenvoudig het delen van een actie mogelijk te maken in de social media en vervolgens het effect in de social media te tracken kan eenvoudig de omzet verder worden verbeterd.

Hoe werkt de nieuwe plugin

Voeg met behulp van de compleet sleepbare interterface op een eenvoudige wijze social media knoppen toe aan uw pagina’s. Bepaal zelf de locatie van de knoppen, de vorm waarin ze getoond worden en het type pagina waar de knoppen op geplaatst mogen worden.

Momenteel ondersteunt de plugin enkel de volgende knoppen: Facebook, Twitter en Google+

Toegevoegde waarde

Mooi grafiekje

Het bijzondere aan de Social Media Plugin is dat deze naast het toevoegen van de social media knoppen ook de interactie met de knoppen terug kan koppelen naar Google Analytics. Door deze interactie te meten kan je aan het eind van de maand exact terug zien hoeveel bezoekers jouw pagina’s gedeeld hebben.

Voor het meten van de interactie vereist de plugin een correcte Google Analytics implementatie. Heeft u deze nog niet? Geen probleem deze kunt u gewoon toevoegen met behulp van de plugin, de code staat klaar en het enige wat u hoeft te doen is uw Google Analytics code in onze template te plaatsen en het checkboxje aan te vinken.

De code plaatsenWilt u toch niet de interactie meten dan kunt u het meten op elk gewenst moment in het Analytics scherm uitvinken. Let op: standaard staat het meten uit.

Nieuwsgierig? Wacht dan niet langer, klik hier om de plugin te downloaden!

Wilt u vaker informatie ontvangen over onze nieuwe ontwikkelingen. Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Gerelateerde artikelen