<link rel="stylesheet" href="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/font-awesome/5.15.1/css/all.min.css" />

De Magento connector voor Microsoft Dynamics NAV is een groot succes bij onze klanten. Daarnaast is de connector sinds een aantal weken ook officieel gecertificeerd door Microsoft Dynamics NAV.

De gecertificeerde koppeling integreert Microsoft Dynamics NAV volledig met Magento. Voor B2B spelers hebben we Magento verder uitgebreid met een B2B Magento e-commerce suite. De functionaliteiten van deze Magento B2B suite sluiten volledig aan op de koppeling tussen Magento en Microsoft Dynamics NAV.
Hierdoor kunnen wij binnen 10 dagen een hoogwaardige en volledig geïntegreerde B2B webshop realiseren (afhankelijk van uw wensen).

Onze klanten laten weten dat de synchronisatie tussen Microsoft Dynamics NAV en Magento het volgende heeft opgeleverd:

 1. De voorraad is beter te managen: orders komen elektronisch binnen en hoeven niet meer handmatig overgenomen te worden en de volledige productcatalogus is online beschikbaar;
 2. De sales medewerkers hebben meer tijd voor bestaande klanten en halen meer nieuwe klanten binnen;
 3. Kostenbesparing doordat processen zijn geautomatiseerd;
 4. Klanten kunnen 24/7 online oriënteren en kopen;
 5. Nieuwe klanten weten ons beter te vinden via de zoekmachines als Google;
 6. Door de realtime synchronisatie is de service naar de klant verbeterd. Wij zijn instaat om sneller te leveren, er worden minder fouten gemaakt bij bestellingen (meer correcte leveringen).

De Connector is compatibel met:

NAV 501, NAV 2009 R2, NAV 2013, NAV 13 R2, NAV 2015, NAV 2016
Magento Community Edition 1.7.x, 1.8.x, 1.9.x, 2.0 & Magento Enterprise edition.

De connector is gedurende dat hij is ingezet bij onze klanten steeds verder ontwikkeld. De connector levert een volledige integratie tussen Magento en Microsoft Dynamics NAV. Zo worden de volgende zaken gesynchroniseerd:

 • Klanten;
 • Artikelen;
 • Prijzen (klantspecifiek);
 • Verkooporders;
 • Orders;
 • Voorraad;
 • Bestelstatus / Deelleveringen;
 • Contactpersonen.

Heeft u vragen of wilt u ook profiteren van de gecertificeerde connector tussen Magento en Microsoft Dynamics Navision? U vind meer informatie op Microsoft Dynamics NAV Magento koppeling of neem contact met ons op via 030 – 808 00 10 of info@42functions.nl

Gerelateerde artikelen