<link rel="stylesheet" href="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/font-awesome/5.15.1/css/all.min.css" />

Elke editie van Exact meets Magento lijkt weer meer bezoekers te trekken. Dit jaar was het thema ‘The next level of e-commerce’ en werd gehouden op het hoofdkantoor van Exact.

Het event was goed bezocht en bestond uit een plenaire sessie over Information security en een drietal break-out sessie’s. Er zijn veel diverse onderwerpen in de break-out sessie besproken. Denk hier bij aan een update sessie Exact, Magento 2.0 en maak je webwinkel 100% SEO proof.

Als 42functions spraken wij over ‘Wat kan B2B leren van B2C de acht belangrijkste learnings over e-commerce en online marketing’. Aan het eind van de sessie waren er niet alleen vragen van webwinkeliers maar ook van ontwikkelaars en traditionele (B2B) e-commerce partijen. Een aantal voorbeelden van vraag die uit de zaal: ‘Heeft de laadtijd van mijn webshop direct invloed op de conversie?’ en ‘Welke innovaties zijn er met betalen via mobiele telefoon?’.

Uiteraard was het ook een mooi moment om met onze partners en klanten van gedachten te wisselen. We kijken terug op een geslaagd sessie en event!

Het event is voorbij maar u kunt altijd met uw vragen bij ons terecht via 030 – 808 00 10 of via ons contactformulier.

Bekijk de presentatie

Gerelateerde artikelen