<link rel="stylesheet" href="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/font-awesome/5.15.1/css/all.min.css" />


Vandaag hebben we het Kwaliteitsstempel ‘Hypernode certified’ ontvangen. Het is in deze tijd belangrijk om snelle webwinkel te hebben met een optimale beveiliging. Met de strenge eisen aan het certificaat tonen we aan dat wij webwinkels met een uitstekende beveiliging, performance ontwikkelen en beheren.

Hypernode certificaat

42functions draagt het kwaliteitsstempel Hypernode Certified. Wij worden periodiek door Magento experts beoordeeld op de performance en veiligheid van de Magento shops die we ontwikkelen en op onze developmentprocessen. Hypernode certificering is een keurmerk dat wordt uitgegeven door de Magento experts van onze hostingpartner Byte. Net als wij werkt ruim 65% van de grote Nederlandse Magento bureaus met hun Hypernode hostingplatform. Dit geeft hen een goed beeld van kwaliteit en best practices op het gebied van Magento development. Byte gebruikt deze learnings om met deze kwaliteitsstempel de top agencies in de markt aan te wijzen. Wij zijn trots dat 42functions tot deze top behoort.

De Certificering is een doorlopende garantie waarbij bureaus getoetst worden op zaken als Algemene Magento kennis, laadtijden en veiligheid. Ook wordt er naar processen gekeken om uitstekende kwaliteit te kunnen bieden:

  • Het waarborgen van code kwaliteit
  • Hackpreventie met oa. tools als Yara
  • Stroomlijnen van onze deploymentprocessen
  • Performanceoptimalisatie
  • Met het behalen van het certificaat toont 42functions aan tot de top Magento bureaus in Nederland en België te behoren. Wil je meer weten over de de Hypernode Certified certificeringsprogramma? Lees dan het blogbericht van Byte: 42functions hypernode-certified

    Gerelateerde artikelen